Ik wil verhuren

Hoe werkt het?

Deze website biedt je een actueel overzicht van ruimtes in Woerden die voor korte of langere tijd beschikbaar zijn voor de culturele sector. Denk aan ateliers, werkplaatsen, vergaderlocaties, repetitieruimtes, studio’s, tentoonstellingsruimtes etc.  

Heb jij een ruimte, die regelmatig beschikbaar is? En ben je bereid die aan een lokale creatieveling te verhuren? Neem dan contact met ons op. Je hoort dan de voorwaarden en welke informatie we nodig hebben om jouw locatie hierbij te zetten. Denk daarbij aan concrete informatie over oppervlaktes, funcionaliteiten en foto's (die we ook kunnen komen maken bij je). We kunnen ook altijd met je meedenken. Alles compleet? Dan zetten we je erbij en maak ook jij plaats voor cultuur. 

Cultuurmakers die geinteresseerd zijn, nemen dan direct contact met je op. Samen kun je vervolgens concrete afspraken maken. En jouw organisatie houdt er ook nog iets aan over. Win, win, zouden we zeggen. 

Neem contact op

Rol Cultuur Platform Woerden

In de gemeente Woerden is er een groeiende vraag naar betaalbare ruimtes voor de culturele sector. Wij hebben daarom het initiatief genomen om op één plek alle beschikbare locaties te presenteren. Creatieve makers, organisaties en instellingen in Woerden kunnen zo direct zien wat er voor hen beschikbaar is. Ondertussen blijven we op zoek om hier nog veel meer nieuwe ruimtes aan te vullen. Ruimte voor kunst en cultuur is van maatschappelijke waarde. 

Ga naar cultuurplatformwoerden.nl

 

lorem ipsum alt

Verhuur jouw locatie:

  • Bepaal zelf welke ruimte je wilt verhuren. Niks is te gek
  • Het tarief beslis je zelf (maar moet wel aantrekkelijk zijn voor cultuur)
  • Bepaal zelf de beschikbaarheid
  • De inkomsten zijn voor jou
  • Je draagt bij aan een bloeiende culturele sector